fbpx

Uslovi poslovanja

Uvjeti i odredbe

Garantiramo Vam vrhunsku uslugu pri kupovini, povoljne cijene i maksimalnu sigurnost kupovine.

Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan sa Općim uslovima poslovanja.

Pojašnjenje korištene terminologije

Prodavac – firma “Doper Tech”,  Sarajevski put br.2 71250 Kislejak,

Krajnji korisnik  – posjetilac internet prodavnice doper.ba

Kupac posjetilac web stranica doper.ba koji popuni elektronsku narudžbu i izvrši plaćanje na jedan od sljedećih načina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom ili pouzećem.

Dostava

Doper-Tech dostavu roba vrši putem dostavne službe EuroExpress. Robu isporučujemo isti ili naredni radni dan nakon što dobijemo potvrdu o plaćanju (kartično plaćanje, virman). Ukoliko ste odabrali da robu platite prilikom preuzmanja (pouzećem), u najvećem broju slučajeva roba se šalje isti dan, pod uvjetom da je naručena do 13h. Ukoliko se roba naruči poslije 13h, onda se isporuka vrši sljedeći radni dan.

Registracija korisnika i e-novosti (newsletter)

Registrovanim korisnicima nudimo mogućnost prijave na naš newsletter. Ukoliko niste registrovani korisnik ili kupac, a želite primati obavijesti od doper.ba , to možete učiniti prijavom na newsletter koji se nalazi na početnoj stranici.

Pitanja i primjedbe

Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet prodavnici doper.ba  možete dostaviti putem e-maila: info@doper .ba, a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbe odgovorimo u što kraćem roku.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, Doper-Tech se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.

Osoblje firme Doper-Tech kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla.

Izjava o sigurnosti plaćanja

Ukoliko ste se odlučili da platite pouzećem, onda novac uručite dostavnom kuriru i to tek kada ste proizvod dobili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare.

Ukoliko ste odlučili da platite virmanski, sve transfere radite putem banke ili pošte, koje opet garantuju da će transakcija biti obavljena bez prevare.

Ukoliko ste se odlučili da platite karticom, internet prodavnica doper.ba  koristi napredni sistem za siguran prihvat kartica putem interneta. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Cijene

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM), sadrže PDV.

Cijena robe utvrđena je za svaki uređaj pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki uređaj podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se Doper-Tech unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni uređaj te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Cijena za gotovinsko plaćanje je sa uračunatim popustom od 10%, dok cijena za plaćanje karticama ne sadrži isti popust.

Akcijska prodaja

Firma Doper-Tech će periodično, po svojoj odluci stavljati određene uređaje na akcijsku prodaju.

Ti uređaji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, tačno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, firma Doper-Tech neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Općenito

Doper-Tech zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, kao i svih ostalih uslova i pravila na ovoj internet stranici. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.doper.ba  stranice. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.


Usluge koje Vam pruža doper.ba Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Doper-Tech nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Doper-Tech nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Doper-Tech ne može garantovati da će usluge na www.doper.ba odgovarati Vašim potrebama. Doper-Tech također ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@doper.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.