fbpx

Načini plaćanja

Načini plaćanja

  Cijene izražene na WEB stranici su isključivo za GOTOVINSKO plaćanje prilikom preuzimanja ili u našoj poslovnicite virmansko plaćanje. Na iste cijene je uračunat popust od 10%.

  Ukoliko vršite plaćanje karticom JEDNOKRATNO ili NA RATE na webshopu ili direktno u poslovnici na te cijene NIJE obračunat popust od 10%.

   Načini plaćanja

Doper-Tech Vam osigurava najnižu cijenu za gotovinsko plaćanje odnosno popust za navedenu vrstu plaćanja.

1. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke: 
Ova opcija Vam omogućava da platite proizvod kad Vam dostave na adresu, tek kad pregledate proizvod. Plaćanje prilikom preuzimanja se obavlja isključivo u gotovini.

2Plaćanje kreditnim karticama:  DOSTUPNO online ili  lično u našoj poslovnici:

 Jednokratno plaćanje karticama:

Visa,  MasterCard, i Maestro

Kupovina na rate kupovnim karticama prema uslovima izdavanja kartica banaka,  

·         UniCredit bank – Visa CLASSIC kartica, MasterCard revolving, VISA revolving i Zlatna VISA 

·         Addiko Bank – MasterCard

·         Raiffeisen bank –  Shopping kartica

·         Intesa Sanpaolo banka – Visa electron INSPIRE i Platinum kartica

      3. Kupovina na RATE putem MIKROFIN kreditne agencije.

Ovim putem je omogućena kupovina na rate svih naših proizvoda i usluga u cijeloj BiH bez prethodnog dolaska u našu poslovnicu. Sve što je potrebno da uradite jeste da odaberete proizvod i javite nam se sa sljedećim podatcima: ime prezime, adresa, broj mobilnog telefona. Nakon toga Vaše podatke prosljeđujemo MIKROFIN kreditnoj agenciji. Ukoliko Vam odobre kupovinu na RATE mi proizvod šaljemo direktno na Vašu adresu.

U slučaju kupovine na RATE putem MIKROFIN kreditne agencije plaćate cijenu koja je skuplja 10% od navedene cijene na našem WEBSHOPU, jer kao što smo ranije naveli: Sve cijene izražene na našem WEBSHOPU su isključivo za GOTOVINSKO plaćanje sa već prethodno uračunatim popustom.

4. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj žiroračuna. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode. Cijenu koju plaćate jeste ona koja je izražena na našem WEBSHOPU – ista kao i za gotovinsko plaćanje.