fbpx

Načini plaćanja

Načini plaćanja

Sve cijene izražene na WEB stranici su isključivo za GOTOVINSKO plaćanje prilikom preuzimanja ili u našoj poslovnici.

Ukoliko plaćate KARTICOM JEDNOKRATNO ili NA RATE cijene su 10% veće. Cijene koje su navedene na WEB STRANICI prethodno uračunat popust za GOTOVINSKO PLAĆANJE.

Načini plaćanja

Doper-Tech Vam osigurava najnižu cijenu za gotovinsko plaćanje odnosno popust za navedenu vrstu plaćanja.

1. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke: 
Ova opcija Vam omogućava da platite proizvod kad Vam dostave na adresu, tek kad pregledate proizvod. Plaćanje prilikom preuzimanja se obavlja isključivo u gotovini.

2. Plaćanje kreditnim karticama:  DOSTUPNO ISKLJUČIVO LIČNO U NAŠOJ POSLOVNICI

 Jednokratno plaćanje karticama:

Visa, American Express, , MasterCard, Diners i Maestro

Kupovina na rate kupovnim karticama prema uslovima izdavanja kartica banaka,  

  • do 12 rata Unicredit bank: Visa CLASSIC kartica, MasterCard revolving, VISA revolving i Zlatna VISA kartica i Raiffeisen bank d.d. Shopping kartica
  • 3. Kupovina na RATE putem MIKROFIN kreditne agencije.

Ovim putem je omogućena kupovina na rate svih naših proizvoda i usluga u cijeloj BiH bez prethodnog dolaska u našu poslovnicu. Sve što je potrebno da uradite jeste da odaberete proizvod i javite nam se sa sljedećim podatcima: ime prezime, adresa, broj mobilnog telefona. Nakon toga Vaše podatke prosljeđujemo MIKROFIN kreditnoj agenciji. Ukoliko Vam odobre kupovinu na RATE mi proizvod šaljemo direktno na Vašu adresu.

U slučaju kupovine na RATE putem MIKROFIN kreditne agencije plaćate cijenu koja je skuplja 10% od navedene cijene na našem WEBSHOPU, jer kao što smo ranije naveli: Sve cijene izražene na našem WEBSHOPU su isključivo za GOTOVINSKO plaćanje sa već prethodno uračunatim popustom.

4. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj žiroračuna. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode. Cijenu koju plaćate jeste ona koja je izražena na našem WEBSHOPU – ista kao i za gotovinsko plaćanje.