O nama

ČIME SE MI ZAPRAVO BAVIMO?

Doper-Tech kompanija bavi se prodajom računarske opreme u Bosni i Hercegovini. Kroz svoje iskustvo u poslovanju upoznali smo potrebe i zahtjeve naših kupaca i tržišta, što nam je poslužilo kao osnova definiranja naše strategije poslovanja, kao i ključni element oblikovanja ponude našeg prodajnog asortimana. Naša strategija poslovanja temelji se na visokokvalitetnim proizvodima, povoljnim cijenama, brzoj i ljubaznoj usluzi, ali i stručnom osoblju koje kupcima osigurava podršku.
Prodajni asortimana sastoji se od sljedećih kategorija:
– Računari
– Monitori
– Laptopi
– Gaming oprema
– Računalna periferija
– LED rasvjeta
– Video nadzor
– Mobilni uređaji
– Tableti
– TV uređaji
– Oprema za mobilne uređaje
– Audio i video oprema

NAŠA VIZIJA

Naši kupci prepoznali su kvalitet koji konstantno nastojimo podići na još višu razinu, a tome svjedoči i činjenica da su upravo naši kupci izrazili svoje zadovoljstvo visokom ocjenom od 4,9/5 na našoj Facebook stranici Doper-Tech. Vizija koju ćemo predanim radom nastojati ostvariti je preuzimanje liderske pozicije u oblasti prodaje najkvalitetnije računarske opreme u Bosni i Hercegovini.

ZAŠTO POSTATI NAŠ KUPAC?

Naš prodajni asortiman sastoji se od kvalitetne računarske opreme koja se plasira na tržište po povoljnim cijenama. Naš osnovni cilj, ali i motiv je zadovoljstvo naših kupaca uslugama i proizvodima, stoga na sve artikle dajemo od 12 do 36 mjeseci garancije. U slučaju nezadovoljstva nakon kupovine nekih od naših refurbished (polovnih) računara, naši kupci imaju pravo na povrat novca u roku od 7 dana od izvršene kupovine. Svi polovni računari i laptopi iz naše ponude detaljno su testirani, očišćeni i spremni odmah za rad. Prilikom kupovine u našoj poslovnici možete ostvariti i obročno plaćanje sa UniCredit i Raiffeisen shopping karticama do čak 12 rata, s tim da obračunavamo dodatnih 10% na iznos kupovine

Naše prednosti

Podrška za sve naše proizvode

Nudimo podršku za sve naše proizvode za vrijeme i nakon isteka garancije.

Najbolji kvalitet usluge

Širom BiH kupci su prepoznali naš kvalitet što možete vidjeti po prosjeku ocjena na Facebook i Google profilu

Najbrža dostava

Sve naše proizvode šaljemo najbržom i najpouzdanijom brzom poštom a to je Euroexpress.

Servis

Imamo poseban odjel servisa za računare i laptope tako da sve nastale kvarove otklanjamo u najbržem roku.

Tisuće zadovoljnih kupaca

Naši zadovoljni kupci su naša najbolja reklama!